Samenwerking met DVN

Samenwerking met DVN

Sugar15 is sinds kort verkrijgbaar op het puntenplein van de Diabetes vereniging Nederland (DVN)

Tijdens een afspraak met de directie en de inkoopverantwoordelijke van het DVN Puntenplein hebben wij DVN kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze diabetestasjes. De DVN zag in onze leren diabetesaccessoires  een goede toevoeging aan het huidige assortiment. Na deze afspraak waren we allemaal vol enthousiasme over onze samenwerking. We hebben besloten om ons model Charlie via het puntenplein aan te bieden in vier kleuren. De overige modellen en een aantal kleuren van de Charlie zijn dus alleen via onze eigen webshop verkrijgbaar.

Hoe werkt het bestellen van een tasje via DVN puntenplein? 
Als je je kwartaalbestellingen voor al je diabetesbenodigdheden via de DVN laat lopen dan spaar je punten bij iedere bestelling. Die punten kan je op het DVN puntenplein inwisselen voor allerlei artikelen, waaronder nu ook een aantal sugar15 Charlies. 

Als je gebruik maakt van een insulinepomp dan spaar je ieder jaar ongeveer genoeg punten voor een Charlie. Elk jaar kan je je tasje dus updaten naar de nieuwste kleuren en trends.

Uiteraard zijn wij heel blij met deze samenwerking omdat het onze tasjes ook bereikbaar maakt voor diabetespatienten die minder te besteden hebben. Via deze weg kunnen zij ook genieten van de luxe van een mooie leren tas. 


Reacties

 1. Jameshot Jameshot

  https://bjdkgfsfhidhgvudbfjeguehfwhsfug.com
  Mkfdkfjwsldjeifgheifnkehgjr
  vndkfhsjfodkfc;sjgjdgokrpgkrp
  bndljgoedghoekfpegorig
  fihfowhfiehfoejogtjrir
  Yndkfvhdjkfhke nkfnslkfn klfnklf
  Oljgvkdfkndjvbgdjffsjdnkjdhf


  Nkfhofjeojfoegoero ogeoegfeougeihigoohge igjeigheiogheiogheih giehdgoiehifoehgioheighe hfioeehfieohgeiodgnei hioehgioehfdkhgioehgi eodghioedhgieghiehgeuo
  Nihdigheifjojfieui iihfishfiwsfhiwhfowhfh hfsdfhkdcndjkfhe klchsiofhwifhdvjdnj hkfhsfhifheuhguegheflkhe
  Yfhsfheifhei hfhdfiehfiejfk fjeogjeogj ojgoedjodjvsclksfhszghLhekjb; ;dh jdjvndkjdfjsofjsofjosjfi fojsjdoskfsjfodgjdsghoi sdjfpfgspegjsodjvdhvgisd
  Mfjefjojgidhvshg ihidhgiodhgirhgir hioihgdioghrigrigh ihgiogherihgirodvdks jsdjfsopejfovgjdksjosj joesjfoesjfsj;ifsjg
  Ndjsfhjifekfhekdghior highdiofhidogheioghei gijhgoiehgiehgieh jfiheigheihgioe

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.