Wie is sugar15?

Ik ben Marjolein Snelder en ik heb Sugar15 opgericht omdat ik fashionable, trendy en betaalbare diabetes tasjes wilde maken die ik zelf ook wil gebruiken.

Toen na mijn twee zwangerschappen bleek dat de zwangerschapsdiabetes eigenlijk een voorfase was van Diabetes Type 1 (LADA), stortte mijn wereld even in. Ik lag met een bloedglucose van 40 op de eerste hulp en wist vanuit de zwangerschappen hoe deze diagnose mijn leven zou gaan beinvloeden. Na een zeer instabiele periode met de prikpen waarbij ik 4x per dag insuline moest spuiten en hypers en hypo's elkaar dagelijks opvolgden, ben ik uiteindelijk overgestapt naar de Omnipod. Ik ben nog iedere dag blij met deze keuze omdat ik eindelijk redelijk stabiel ben ingesteld. Al snel na mijn diagnose ging ik op zoek naar een mooie leren tas om mijn diabetesmaterialen in te vervoeren. Toen ik deze nergens kon vinden besloot ik om zelf een tas te ontwerpen die zowel trendy als functioneel is. De kennis van de ziekte en de liefde voor fashion werden gebundeld in sugar15. Als je je diabetesmaterialen dan toch altijd bij je moet dragen, dan kun je dit maar beter doen in een tas waar je blij van wordt! 

De producten zijn trendy maar tijdloos en van prachtig leer gemaakt. Alle modellen zijn uitvoerig getest op gebruiksgemak en kwaliteit.
sugar15 biedt een wisselende collectie aan diabetestasjes. Van kleine modellen (speciaal ontworpen voor je bloedglucosemeter) tot grotere modellen waar ook je insulinepen, dextro of zelfs je telefoon in passen.